Bli månadsgivare

Hjälp ett utsatt barn på flykt.
Ge 100 varje månad till de som förlorat allt.

Dina uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Historiska OS 2016 i Rio är avslutat

En sprakande ceremoni avslutade ett historiskt OS 2016 i Rio, där ett flyktinglag deltagit för första gången. Vi kommer fortsätta att stå vid er sida!

Starta en egen insamling och hjälp människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv. UNHCR:s personal känns enkelt igen med sina blå västar och kepsar.

Starta en insamling

Hjälp enkelt med att skapa en egen insamling. Gör som alla andra! Sprid den till dina vänner. Pengarna går till människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv.

Ge en gåva

Just nu pågår flera stora kriser runt om i världen. Du behövs mer än någonsin för att hjälpa människor som tvingats fly sina hem. Ge en valfri gåva idag.

När ert företag stödjer UNHCR ger ni flickor på flykt en tryggare vardag - och världen blir en säkrare plats för människor på flykt från Syrien.

Företag

Tillsammans kan vi göra världen bättre. Med stöd av engagerade företag och stiftelser ger UNHCR hopp och trygghet till miljoner människor på flykt. 

Flickor i Pakistan. Läs bloggen om människor på flykt.

Blogg

Bloggen om människor på flykt i världen, från avlägsna byar till stora städer. De har en sak gemensamt. De har tvingats lämna sina hem.

Sverige för UNHCR är på plats och värvar månadsgivare i Göteborg. Vi söker alltid nya medarbetare.

Lediga tjänster

Vi söker ständigt nya medarbetare. Just nu har vi flera lediga tjänster inom insamling och telemarketing. Ta chansen och ansök idag!