fbpx Ge bort en julklapp som verkligen värmer! Skip to main content

Skyddar världens flyktingar.

Ge bort en julklapp som verkligen värmer!

November 29, 2013

I vår gåvoshop kan du beställa julklapparna som direkt kommer till nytta för barn och familjer som mest behöver.

Julklappar till flyktingar

I vår gåvoshop kan du beställa julklapparna som direkt kommer till nytta för dem som mest behöver. För 210 kronor kan du ge 6 människor på flykt värme och skydd undan kylan.

Du hittar även klappar som tält, kaminer, nödpaket, skolpaket och klimatlampor. Vilken julklapp du än väljer att beställa kommer denna julklapp ge direkt nödhjälp till människor på flykt. 

Besök gåvoshopen idag och beställ årets viktigaste julklappar! Inom tre dagar får du ett fint gåvokort hemskickat som du kan ge bort i julklapp.

PS. De flesta flyktingar lämnar sina hem med lite eller ingenting och behoven av förnödenheter är enorma. Snälla, beställ filten som värmer under kalla nätter. Din gåva behövs.

Årets viktigaste julklappar finns här!

Kriget i Syrien har är inne på sitt tredje år. Mer än 2,5 miljoner människor har tvingats fly undan våld och övergrepp till grannländerna. Hälften av dem som är barn. Ännu fler är på flykt i landet. Nu har vintern slagit till och många, främst barn, fryser. Hjälp FN:s flyktingorgan UNHCR att ge värme och skydd till syriska familjer i jul.

Av: Ulrika Forsberg, Webbansvarig