Tips till företag 2018. Just nu pågår flera flyktingkriser i världen. Ge en meningsfull gåva och stöd UNHCR:s livräddande arbete för familjer som tvingats på flykt. De behöver er – mer än någonsin.

Bli Partner till UNHCR och ge fler människor på flykt en bättre framtid.

Bli partner

Från stöd på 500 000 kronor blir ni vår partner och en viktig del i UNHCR:s arbete. Vi skräddarsyr partnerskapet så att det passar just er.

Kvinnor och flickor på flykt hämtar vatten, Kamerun.

För stiftelser

När er stiftelse väljer att stödja UNHCR:s arbete bidrar ni till ett bättre liv för människor på flykt undan krig, konflikter, förföljelse och katastrofer.

Ett samarbete med UNHCR ger människor på flykt skydd, trygghet och hopp om en bättre framtid.

Våra samarbeten

För att skydda flyktingar och att skapa hållbara lösningar samarbetar UNHCR med flera aktörer. Alla är livsviktiga i arbetet med att hjälpa människor i nöd.

Vad hade hänt om världen hade vänt Einstein ryggen?

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om gåvor, produkter, samarbeten, användning av bilder och logotyper och annan viktig information.

Flyktingbarn från Gao i norra Mali leker tillsammans i Abala-läret i Niger.

Företagspaket

Vill ditt företag hjälpa? Välj det paket som passar just er. Ni kan bli stödföretag och vänföretag. Tillsammans gör vi världen bättre.

Våra samarbeten

En familj på flykt har flyttat in i sitta nya stabila hem i Dollo Ado-lägret i Etiopien. Bostaden ger dem tryggare vardag.

IKEA Foundation

UNHCR och IKEA Foundation har utvecklat ett långsiktigt partnerskap som ger miljontals människor på flykt en tryggare vardag och bättre framtid.

Amelie Häger och Nicklas Wigren, ordförande i Sverige för UNHCR, tar emot checkarna under PostkodLotteriets förmånstagarfest.

Postkodlotteriet

Sverige för UNHCR är förmånstagare till Svenska Postkodlotteriet sedan 2009.

Zoera Daoud och hennes klasskompisar springer ut ur klassrummet för att leka på rasten. Tack vare H&M Foundation kommer fler barn att få gå i skolan.

H&M Foundation

I samband med flyktingsituationen runt Medelhavet 2015 inledde UNHCR och H&M Foundation ett samarbete för att hjälpa människor på flykt.

Tack till:

Tack Delicato och Stiftelsen Einar Blevén för att ni stödjer människor på flykt.
SCA Svenska Cellulosa Aktiebolaget är Sverige för UNHCR:s samarbetspartner