Tips till företag. Just nu pågår flera flyktingkriser i världen. Ge en meningsfull gåva och stöd UNHCR:s livräddande arbete för familjer som tvingats på flykt. De behöver er - mer än någonsin.

Många av barnen i Syrien har aldrig upplevt något annat än krig. De riskerar att bli en förlorad generation. Du kan hjälpa.

Gåva för företag

Ditt företag kan bidra med en livräddande gåva som gör verklig skillnad. Stöd utsatta barn och familjer på flykt från krig och förföljelse.

Kvinnor och flickor på flykt hämtar vatten, Kamerun.

För stiftelser

När er stiftelse väljer att stödja UNHCR:s arbete bidrar ni till ett bättre liv för människor på flykt undan krig, konflikter, förföljelse och katastrofer.

Flykinghemmen används utanför Bagdad och ger skydd på irakiska familjer som tvingats på flykt från sina hem.

Flyktinghem

UNHCR, Better Shelter, IKEA och flyktingar har tagit fram ett tryggt och miljövänligt hem på 17,5 kvm som passar hårda klimat i flyktingläger.

När du skänker din aktieutdelning till UNHCR:s arbete hjälper du människor på flykt att få en bättre framtid.

Skänk din aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning till UNHCR:s arbete och slipp betala kapitalskatt på utdelning. Gåvan ökar med 40 % i värde, pengar som räddar liv.

Vad hade hänt om världen hade vänt Einstein ryggen?

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om gåvor, produkter, samarbeten, användning av bilder och logotyper och annan viktig information.

Flyktingbarn från Gao i norra Mali leker tillsammans i Abala-läret i Niger.

Företagspaket

Vill ditt företag hjälpa? Välj det paket som passar just er. Ni kan bli stödföretag och vänföretag. Tillsammans gör vi världen bättre.

Efter den förödande tyfonen Haiyan på Filippinerna skänkte Husqvarna motorsågar som underlättade röjningsarbetet - det var en världsnyhet!

Nyheter

På vår blogg om flyktingsituation i världen hittar du även nyheter om företag och samarbeten.

Ett samarbete med UNHCR ger människor på flykt skydd, trygghet och hopp om en bättre framtid.

Våra samarbeten

För att skydda flyktingar och att skapa hållbara lösningar samarbetar UNHCR med flera aktörer. Alla är livsviktiga i arbetet med att hjälpa människor i nöd.

Våra samarbeten

En familj på flykt har flyttat in i sitta nya stabila hem i Dollo Ado-lägret i Etiopien. Bostaden ger dem tryggare vardag.

IKEA Foundation

UNHCR och IKEA Foundation har utvecklat ett långsiktigt partnerskap som ger miljontals människor på flykt en tryggare vardag och bättre framtid.

Amelie Häger och Nicklas Wigren, ordförande i Sverige för UNHCR, tar emot checkarna under PostkodLotteriets förmånstagarfest.

PostkodLotteriet

Sverige för UNHCR är förmånstagare till Svenska PostkodLotteriet sedan 2009.

Zoera Daoud och hennes klasskompisar springer ut ur klassrummet för att leka på rasten. Tack vare H&M Foundation kommer fler barn att få gå i skolan.

H&M Foundation

I samband med flyktingsituationen runt Medelhavet 2015 inledde UNHCR och H&M Foundation ett samarbete för att hjälpa människor på flykt.