Julklappstips! Ge en meningsfull julklapp till era kunder och anställda. Ditt företag hjälper barn och familjer som har tvingats fly från våld och konflikter. Er gåva dubblas just nu av Akelius Foundation – 10 000 kr blir 20 000 kr.

Julklappen Klimat Silver

Med julklappen Klimat Silver från 10 000 kronor kan ditt företag öka säkerheten för familjer på flykt. Samtidigt får ni ett digitalt julpaket att ge bort. Er gåva dubblas!

Julklappen Klimat Guld

Med julklappen Klimat Guld från 25 000 kr kan ditt företag ge solenergi, klimatspisar och skolpaket till barnen. Ni får ett digitalt paket att ge bort. Er gåva dubblas!

Ett samarbete med UNHCR ger människor på flykt skydd, trygghet och hopp om en bättre framtid.

Våra samarbeten

För att skydda flyktingar och att skapa hållbara lösningar samarbetar UNHCR med flera aktörer. Samarbete är livsviktigt i arbetet med att hjälpa människor i nöd.

Kvinnor och flickor på flykt hämtar vatten, Kamerun.

För stiftelser

När er stiftelse väljer att stödja UNHCR:s arbete bidrar ni till ett bättre liv för människor på flykt undan krig, konflikter, förföljelse och katastrofer.

Bli Partner till UNHCR och ge fler människor på flykt en bättre framtid.

Bli partner

Från stöd på 500 000 kronor blir ni vår partner och en viktig del i UNHCR:s arbete. Vi skräddarsyr partnerskapet så att det passar just er.

Våra samarbeten

En familj på flykt har flyttat in i sitta nya stabila hem i Dollo Ado-lägret i Etiopien. Bostaden ger dem tryggare vardag.

IKEA Foundation

UNHCR och IKEA Foundation har utvecklat ett långsiktigt partnerskap som ger miljontals människor på flykt en tryggare vardag och bättre framtid.

Amelie Häger och Nicklas Wigren, ordförande i Sverige för UNHCR, tar emot checkarna under PostkodLotteriets förmånstagarfest.

Postkodlotteriet

Sverige för UNHCR är förmånstagare till Svenska Postkodlotteriet sedan 2009.

Zoera Daoud och hennes klasskompisar springer ut ur klassrummet för att leka på rasten. Tack vare H&M Foundation kommer fler barn att få gå i skolan.

H&M Foundation

I samband med flyktingsituationen runt Medelhavet 2015 inledde UNHCR och H&M Foundation ett samarbete för att hjälpa människor på flykt.