fbpx Klimatpaket Silver Skip to main content

Skyddar världens flyktingar.

Klimatpaket Silver

 ”Jag tycker om lampan, den hjälper mig att studera och laga mat”, berättar 8-åriga Umme Habiba under en solcellslampa i världens största flyktingläger Kutupalong i Bangladesh.
”Jag tycker om lampan, den hjälper mig att studera och laga mat”, berättar 8-åriga Umme Habiba under en solcellslampa i världens största flyktingläger Kutupalong i Bangladesh.
Foto
UNHCR/A.McConnell

Med Klimatpaket Silver kan ditt företag öka säkerheten för familjer på flykt! Samtidigt får ni ett fint digitalt paket att ge bort till kunder, anställda och leverantörer.

Paketet innehåller 26 solcellsdrivna lampor som skyddar mot mörkret. Den ökar tryggheten, skyddar mot mörkret och hjälper barn att läsa på kvällen.

Om Klimat Silver

Den solcellsdrivna lampan skickas till akuta hjälpinsatser efter naturkatastrofer och i krigsområden – när samhällen är sönderslagna.

Lampan används i flyktingläger och på avlägsna platser utan elektricitet. Den ger barnen möjlighet att läsa och skriva när mörkret har fallit. Ni kan hjälpa dem att göra läxor och klara av skolan.

Hur hjälper ditt företag?

Mörkret som faller efter solnedgång kan vara förödande för tryggheten. Enkla saker som att gå på toaletten eller hämta vatten blir svåra och farliga – särskilt för kvinnor och barn.

"När vi inte har ordentligt ljus spelar skuggorna spel och du föreställer dig det värsta. Min bror Eyad är traumatiserad av krig ... Natten är särskilt skrämmande. Att tända en lampa skulle hjälpa honom”, berättar en pojke från Jemen.

Solcellslampan kan verka simpel – men den förändrar liv. Ditt företag kan hjälpa barn som Eyad och hans bror. En liten lampa gör stor skillnad.

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Varma hälsningar,
Emma Wiklund, företagssamarbeten
emma.wiklund@sverigeforunhcr.se
073-914 70 33

PS. Er gåva bidrar till de globala målen för hållbar utveckling – världens viktigaste mål, alltså – världens viktigaste gåva.

Vi vill ge:
Mitt företags kontaktuppgifter:
Vi vill betala med:

För att ha möjlighet att ta emot er gåva och ge er som givare en bra service behandlar vi dina personuppgifter enligt GDPR, läs villkoren här.