Just nu pågår flera akuta kriser i världen. Du kan hjälpa människor på flykt från krig, konflikt och katastrofer. Stöd UNHCR:s arbete idag.

Starta en egen insamling och hjälp människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv. UNHCR:s personal känns enkelt igen med sina blå västar och kepsar.

Starta en insamling

Hjälp enkelt med att skapa en egen insamling. Sprid den till dina vänner. Pengarna går till människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv.

Ditt företag kan ge en gåva som räddar liv. UNHCR är på plats världen över och hjälper människor på flykt.

Julklappar för företag

Julklappar för företag! Årets julklapp till medarbetare, leverantörer och kunder 2018. Skänk en företagsgåva som sprider värme. Stöd barn och familjer på flykt från krig i jul.

Att hjälpa utsatta kvinnor på flykt räddar liv. Din minnesgåva till stöd för UNHCR:s hjälper barn och familjer i nöd.

Ge en minnesgåva

För att hedra minnet av någon som gått bort kan du ge en minnesgåva som hjälper människor som tvingats fly. Du får ett fint minnesblad med en personlig hälsning att ge bort.

Ge en hyllningsgåva till människor på flykt. De flickorna är på flykt från kriget i Syrien. Hjälp dem som har förlorat allt.

Ge en hyllningsgåva

Hedra någon på födelsedagen, dopet, studenten, bröllopet eller annan speciell dag med en fin gåva som hjälper människor som tvingats fly.

När du skänker din aktieutdelning till UNHCR:s arbete hjälper du människor på flykt att få en bättre framtid.

Skänk din aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning till UNHCR:s arbete och slipp betala kapitalskatt på utdelning. Gåvan ökar med 40 % i värde, pengar som räddar liv.

När du testamenterar till Sverige för UNHCR går din till gåva människor på flykt, som flickan med sin farmor, som har fått skydd av UNHCR i Sydsudan.

Testamentera

Nu kan du skriva ett testamente och ange Sverige för UNHCR som förmånstagare. Det är ett fint sätt att hjälpa för människor på flykt.

Tack för att du är med och räddar liv i Syrien.

Höj mitt månadsbelopp

Tack att du är månadsgivare. Genom att höja ditt månadsbelopp med 80 kronor kan du rädda ytterligare fyra barn på flykt varje år.

Ge via Plusgiro

Du kan ge en gåva till UNHCR:s arbete via plusgiro 90 01 64-5 eller bankgiro 900-1645. 90-kontot bekräftar att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt.

UNHCR är på plats vid världens alla flyktingkriser och delar ut förnödenheter som rent vatten till människor som förlorat allt.

14 sätt att hjälpa

Engagemanget för att stötta UNHCR:s arbete har ökat ordentligt efter de senaste veckornas tragedier. Nu har vi listat 14 olika sätt du hjälpa just nu. 

Ditt bidrag räcker till

I en akut flyktingkris är tillgång till rent vatten livsavgörande. Den här presenten från UNHCR räddar liv.

Rent vatten 10 dunkar 125 kr

Nötkräm 24 påsar 240 kr

Två barn på flykt leker på ett UNHCR-tält i Afghanistan.Beställ ett tält i present och skydda en familj på flykt.

Tält för en familj 3590 kr