Just nu pågår flera akuta kriser i världen. Du kan hjälpa människor på flykt från krig, konflikt och katastrofer. Stöd UNHCR:s arbete idag. Passa på! Din gåva dubblas av Akelius Foundation –> 100 kr från dig blir 200 kr till hjälpinsatser. Stort tack!

En pojke i Aleppo. UNHCR är på plats i Syrien med tält och nödhjälp som mat, vatten och sjukvård.

Skänk en gåva idag

Just nu pågår flera stora kriser i länder som Jemen och Syrien. Barn och familjer i svår nöd behöver din hjälp. Skänk en gåva idag. Du kan rädda liv!

Starta en egen insamling och hjälp människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv. UNHCR:s personal känns enkelt igen med sina blå västar och kepsar.

Starta en insamling

Hjälp enkelt med att skapa en egen insamling till välgörande ändamål. Sprid till dina vänner. Pengarna går till människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv.

Att hjälpa utsatta kvinnor på flykt räddar liv. Din minnesgåva till stöd för UNHCR:s hjälper barn och familjer i nöd.

Ge en minnesgåva

För att hedra minnet av någon som gått bort kan du ge en minnesgåva till stöd för UNHCR:s arbete. Du får ett fint minnesblad att ge bort vid begravning.

Ge en hyllningsgåva till människor på flykt. De flickorna är på flykt från kriget i Syrien. Hjälp dem som har förlorat allt.

Ge en hyllningsgåva

Hedra någon på födelsedagen, dopet, studenten, bröllopet eller annan speciell dag med en fin gåva som hjälper människor som tvingats fly.

När du skänker din aktieutdelning till UNHCR:s arbete hjälper du människor på flykt att få en bättre framtid.

Skänk din aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning till UNHCR:s arbete och slipp betala kapitalskatt på utdelning. Gåvan ökar med 40 % i värde, pengar som räddar liv.

Att skriva testamente är ett sätt att värna om nära och kära. Genom att även komma ihåg människor på flykt i ditt testamente lever din viktiga hjälp vidare. UNHCR har hjälpt människor på flykt i snart 70 år.

Testamente och arv

Att skriva testamente är ett sätt att värna om nära och kära. Genom att komma ihåg människor på flykt i ditt testamente lever din viktiga hjälp vidare.

Tack för att du är med och räddar liv i Syrien.

Höj mitt månadsbelopp

Tack att du är månadsgivare. Genom att höja ditt månadsbelopp med 80 kronor kan du rädda ytterligare fyra barn på flykt varje år.

Ge via Plusgiro

Du kan ge en gåva till UNHCR:s arbete via plusgiro 90 01 64-5 eller bankgiro 900-1645. 90-kontot bekräftar att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt.

UNHCR är på plats vid världens alla flyktingkriser och delar ut förnödenheter som rent vatten till människor som förlorat allt.

14 sätt att hjälpa

Engagemanget för att stötta UNHCR:s arbete har ökat ordentligt efter de senaste veckornas tragedier. Nu har vi listat 14 olika sätt du hjälpa just nu. 

Ditt bidrag räcker till

I en akut flyktingkris är tillgång till rent vatten livsavgörande. Den här presenten från UNHCR räddar liv.

Rent vatten 10 dunkar 125 kr

Nötkräm 24 påsar 240 kr

Två barn på flykt leker på ett UNHCR-tält i Afghanistan.Beställ ett tält i present och skydda en familj på flykt.

Tält för en familj 3590 kr