Du kan hjälpa människor på flykt från krig, konflikt och katastrofer. Stöd UNHCR:s arbete idag.

Stöd UNHCR:s arbete med att hjälpa människor på flykt från sina hem.

Ge en gåva

Just nu pågår flera stora flyktingkriser runt om i världen. Din gåva behövs mer än någonsin för att hjälpa människor som har tvingats fly sina hem.

Starta en egen insamling och hjälp människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv. UNHCR:s personal känns enkelt igen med sina blå västar och kepsar.

Starta en insamling

Hjälp enkelt med att skapa en egen insamling. Sprid den till dina vänner. Pengarna går till människor på flykt. Ditt engagemang räddar liv.

Många av barnen i Syrien har aldrig upplevt något annat än krig. De riskerar att bli en förlorad generation. Du kan hjälpa.

Gåva för företag

Ditt företag kan bidra med en livräddande gåva som gör verklig skillnad. Stöd utsatta barn och familjer på flykt från krig och förföljelse.

Ge via SMS eller Swish

Det är enkelt att skänka med mobilen. SMS:a FLYKT+valfri summa (max 700kr) till 72980 eller Swisha valfritt belopp till 90 01 645. Din gåva gör skillnad!

Ge en hyllningsgåva till människor på flykt. De flickorna är på flykt från kriget i Syrien. Hjälp dem som har förlorat allt.

Ge en hyllningsgåva

Hedra någon på födelsedagen, dopet, studenten, bröllopet, eller annan speciell dag i livet med en fin gåva som hjälper människor som tvingats fly.

Tack för att du vill hedra minnet av någon som har gått bort med en minnesgåva som hjälper människor som tvingats fly.

Ge en minnesgåva

För att hedra minnet av någon som gått bort kan du ge en minnesgåva som hjälper människor som tvingats fly. Du får ett fint minnesblad med en personlig hälsning att ge bort.

När du skänker din aktieutdelning till UNHCR:s arbete hjälper du människor på flykt att få en bättre framtid.

Skänk din aktieutdelning

Skänk din aktieutdelning till UNHCR:s arbete och slipp betala kapitalskatt på utdelning. Gåvan ökar med 40 % i värde, pengar som räddar liv.

När du testamenterar till Sverige för UNHCR går din gåva människor på flykt, som flickan med sin farmor, som har fått skydd av UNHCR i Sydsudan.

Testamentera

Nu kan du skriva ett testamente och ange Sverige för UNHCR som förmånstagare. Det är ett fint sätt att hjälpa för människor på flykt.

Ge via Plusgiro

Du kan ge en gåva till UNHCR:s arbete via plusgiro 90 01 64-5 eller bankgiro 900-1645. 90-kontot bekräftar att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt.

UNHCR är på plats vid världens alla flyktingkriser och delar ut förnödenheter som rent vatten till människor som förlorat allt.

14 sätt att hjälpa

Engagemanget för att stötta UNHCR:s arbete har ökat ordentligt efter de senaste veckornas tragedier. Nu har vi listat 14 olika sätt du hjälpa just nu. 

Ditt bidrag räcker till

I en akut flyktingkris är tillgång till rent vatten livsavgörande. Den här presenten från UNHCR räddar liv.

Rent vatten 10 dunkar 125 kr

Nötkräm 24 påsar 240 kr

Två barn på flykt leker på ett UNHCR-tält i Afghanistan.Beställ ett tält i present och skydda en familj på flykt.

Tält för en familj 3590 kr