fbpx Tält till en familj Skip to main content

Skyddar världens flyktingar.

Två barn på flykt leker på ett UNHCR-tält i Afghanistan. Beställ ett tält i julklapp och ge en familj på flykt tak över huvudet.
Foto
UNHCR

Tält till en familj

Den här presenten räcker till ett tält som ger skydd till en familj på flykt.
4 910 kr
st

Hur hjälper presenten?

För människor som tvingats fly är tak över huvudet en fråga om överlevnad. UNHCR:s tält ger skydd mot väder och vind och blir ett tillfälligt hem för de familjer som har förlorat allt.

Familjetältet är beräknat till en familj på fem, och är ett tillfälligt nytt hem för människor på flykt. Tältet är drygt 20 kvadratmeter stort och är designat för att stå emot väder och vind. Tältet kan isoleras under vintertid, är vattentätt och håller regnet borta.

För familjer på flykt är tillgången till ett tryggt och varmt boende med tak över huvudet en bristvara. Många tvingas bo i undermåliga bostäder som inte är rustade för regn eller kallt väder. Hem som oftast inte kan isoleras och hålla kölden borta när vintern slår till. UNHCR:s tält används både vid akuta hjälpinsatser och i flyktingläger.

UNHCR:s familjetält är:

  • Vattentätt.
  • Hållbart i både varmt och kallt väder.
  • Håller i minst ett år.
  • Ett hem där en familj på fem personer kan sova och känna sig trygga.

Med ett familjetält ger du en familj tak över huvudet i minst ett år, ett tillfälligt hem, som skyddar dem från kyla och regn och som hjälper dem genom den svåra tiden på flykt. Just nu är behoven stora och familjetälten är en gåva som gör verklig skillnad för människor på flykt.

  • Hälften av alla flyktingar är barn.
  • UNHCR hjälper dem som flyr. Behoven av extra stöd för att klara den kyliga vintern är enorma.
  • Du kan hjälpa en familj på flykt med ett familjetält. Beställ tält för 4910 kronor. Din present gör stor skillnad.

Ge bort ett familjetält och skydda en familj. Du får ett fint gåvokort att ge bort i present.

I vår gåvoshop hittar du också matpaket, skolpaket och värmekaminer. Här kan du enkelt hitta en gåva till flyktingar som passar din ekonomiska situation. Alla bidrag hjälper stora som små.

Fler produkter

Shopping cart

Din varukorg är tom.