fbpx Flyktinghem Skip to main content

Skyddar världens flyktingar.

Den här nödbostaden ger en familj på flykt ett hem.
Foto
UNHCR/S.Rich

Flyktinghem

Den här gåvan räcker till en nödbostad som ger trygghet till en familj på flykt.
14 900 kr
st

Hur hjälper presenten?

UNHCR arbetar ständigt med att förbättra boenden för människor på flykt. Den här nya typen av nödbostad ger bättre skydd under en längre period än de traditionella tälten. Familjer på flykt får en tryggare plats att sova på under en tid av enorma påfrestningar.

När vintern kommer är människor på flykt extra utsatta. I många delar av världen – och speciellt i länderna omkring Syrien bor miljontals människor i tillfälliga bostäder. De ofta är svåra att värma upp när kylan slår till. Då är flyktinghem en tryggare lösning som ger flera fördelar jämfört med ett ett tält. I UNHCR:s flyktinghem ”Better Shelter” kan du:

  • Stå upp raklång.
  • Öppna ett fönster.
  • Låsa dörren.
  • Ladda mobiltelefon och ha lampor inomhus tack vara solpanel på taket.

Den här presenten ger en familj på flykt ett tryggt och miljövänligt hem – under en tid av enorma påfrestningar. Flyktinghemmet Better Shelter har en dörr som går att låsa, öppningsbara fönster, hårda väggar och är isolerad. En solpanel förser bostaden med elektricitet.

Flyktinghemmet ger skydd till en hel familj på flykt och skapar en tryggare vardag för dem. Flyktinghemmet är helt enkelt mer likt ett riktigt hem. En gåva som verkligen behövs och uppskattas.

  • Hälften av världens flyktingar är barn.
  • UNHCR hjälper människor som flyr. Behoven av extra stöd för att klara den kyliga vintern är enorma.
  • Du kan hjälpa till en familj på flykt med ett flyktinghem. Beställ flyktinghem för 14 900 kronor. Din gåva gör stor skillnad.

Ge bort ett flyktinghem som skyddar och blir hem för en hel familj. Du får ett fint gåvokort att ge bort.

I vår gåvoshop har vi också matpaket, skolpaket och filtar. Här kan du enkelt hitta en gåva till människor på flykt som hjälper människor på flykt genom vintern. Alla bidrag hjälper - stora som små.

Fler produkter

Shopping cart

Din varukorg är tom.