fbpx Varmt tack för din gåva! | Sverige för UNHCR Skip to main content

Tusen tack för din gåva!

Tack vare ditt stöd kan UNHCR finnas på plats och ge människor som tvingas på flykt livräddande nödhjälp.

Din hjälp räddar liv!

Tack vare ditt stöd kan UNHCR finnas på plats och ge människor som tvingas på flykt livräddande nödhjälp. Din hjälp ger tak över huvudet, vatten, skydd och mat. UNHCR är snabbt på plats för att hjälpa när människor flyr och stannar så länge behovet finns. Du är med och bidrar till detta.

Idag är över 84 miljoner barn och familjer på flykt runtom i världen. Människor som har lämnat allt bakom sig för att göra den farliga resan mot säkerhet. Tack för din gåva och din hjälp till de människor som har tvingats fly för att söka säkerhet.

Ett litet barn går på ett tåg för att komma undan våldet i östra Ukraina
Foto: REUTERS/Alexander Ermochenko
Ett litet barn går på ett tåg för att komma undan våldet i östra Ukraina, 23 februari 2022.

Behandling av personuppgifter

För oss är det viktig att du känner dig trygg när du stödjer UNHCR:s arbete. Därför kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter här nedanför.

Dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation) är en lag som gäller i hela EU från och med den 25 maj 2018.

Här beskriver vi hur och varför vi behandlar dina personuppgifter. Vi försöker vara så tydliga och transparenta som vi bara kan.

Information om behandling av personuppgifter

Som personuppgiftsansvarig ansvarar Sverige för UNHCR för behandlingen av dina uppgifter, samt hur och varför behandlingen görs. Du har rätt att veta vad vi gör med dina uppgifter, varför vi behandlar dem, hur länge vi sparar dem och vilka vi delar dem med.

Läs våra frågor och svar om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Fråga oss idag!

Vi tar dataskydd på stort allvar. Alla våra medarbetare på vår givarservice kan hjälpa dig i frågor om dataskydd. Hör gärna av dig om du undrar något eller har förslag på hur vi kan bli bättre.

Du kan alltid nå oss på info@sverigeforunhcr.se eller chatta med oss här på sajten.